tisdag 11 maj 2010

Mycket skit från MENA just nu

Den senaste veckan har inneburit många otrevliga händelser med ursprung i mellanöstern.

Barzan från Irak har ihjäl Bea från Västerås.

Sen kommer det fram att ännu en irakier tagits med fingrarna i personlig-assistent-syltburken.

Idag har det kommit fram att (S)tockholmspolitikern Abdo Goriya greps i måndags, misstänkt för stämpling till människorov. Han anhölls i sin frånvaro torsdags. Han misstänks för att ha planerat att kidnappa dottern till en bekant – en syrisk toppdiplomat. Det ska bli intressant att höra Mona Sahlin förklara hur en sosse kan ha såna värderingar.

Och nyss har Lars Vilks attackerats under en föreläsning. Ett antal unga män som ser ut som om de härstammar från mellanöstern gjorde allt de kunde för att stoppa Vilks föreläsning. Vilks undkom med lite blåmärken.

Är det ingen som förstår att det måste bli ett stopp för den "stat i staten" som mellanösternkolonin blivit. Det är lite för mycket lagstridiga aktiviteter. De muslimska invandrarna kan knappast vara fler än 5-10% av befolkningen - men fan vilken plats dom tar.
Uppdatering: Idag åtalas libanesen Ahmab Akile för grovt vållande till annans död och misshandel. Inte särskilt trevligt att läsa hur han betedde sig mot 78-åriga Ingrid i Landskrona. Maken beskriver hur den 78-åriga kvinnan utsattes för en rallarsving medan det andra vittnet talar om ett hårt slag med höger hand som träffade den 78-åriga kvinnan.
En 23-åring klappar till en 78-årig tant mitt i fejan. Allahu Akhbar, Allahu Akhbar, Allahu Akhbar.......11 kommentarer:

Bouhamza sa...

Tar plats när de städar toaletten du skiter på. Tar plats när de kör hem dig i taxin. Tar plats när de river husen som skall renoveras. Tar plats när de serverar dig din lunch. Tar plats tar plats tar plats.
Du kanske borde tänka efter. Före.

Islam, "fredens" religion? sa...

Om muslimer beter sig så här, vad säger det om muslimerna och islam? De skriker för full hals om att islam är fredens religion, ändå så hatar de, dödar de, hotar de och ja, nu ser vi hur de beter sig även i Sverige. Elfte timmen har slagit i Sverige och Europa, men européerna och svenskarna verkar inte bry sig? Kanske de flesta är fega och rädda för islam och istället sticker huvudet i sanden?

Islamic sharmoutah sa...

Bouhamza: sharmoutah! Allah är en ibna och Muhammed är hans stinkande kalb. Muahahahaha!!!

Blogo sa...

@Bouhamza, Om de jobbade och sen försökte uppföra sig som, eller t o m bättre än, svenskarna skulle ingen klaga. Men nej, muslimerna har rätt att bli kränkta, har rätt att ställa orimliga krav och har rätt att härja som hemma. Om man inte gillar livet och sederna i väst, varför stannar man inte i mellanöstern?

Anonym sa...

Vissa muslimer är bittra över att profeten man ser upp till var en gubbe som hade sex med småflickor, även kallad pedofil.
Och vidare hur fan kan man ge dessa sjuka individer PUT i Sverige, snacka om hjärnsläpp.
@Bouhamza, allt det du nämner har Svenskarna gjort många år innan ni strandade här och då hade vi inte alla dom möjligheterna som nu erbjuds er idag. Gratis uni utbilding, vård och social bidrag t.e.x. Så frågan är vem som ska tänka till, men kanske är det kusin gifte som är ansvarig till att du inte tänkte på det, vad vet jag.

Johnny sa...

Det är uppenbart att dessa människor inte klarar av att leva i ett fritt och demokratiskt land som Sverige, där yttrandefriheten är helig, heligare än alla religioner, gudar och profeter.

Islamfascisterna bedriver krig mot västerlandet och försöker stoppa vår yttrandefrihet med våld för de vet att deras barbariska religion inte tål granskning. Sedan fatwan på Salman Rushdie har det varit ett otal incidenter där islamister hotar och utför våld mot yttrandefriheten.

Vi är i krig och vi måste vinna annars förlorar vi vår yttrandefrihet och får leva under islamska shaira lagar någon gång i framtiden.

Robin Shadowes sa...

Bouhamza, vi klarade jävligt bra att städa dass, köra taxi och knåda pizza innan vi fick er skitiga mussar hit!!
Sverige var ett paradis på 60 och 70-talet innan vi blev kulturberikade av MENA-slöddret!! Ut med alla mussar från Sverige NU!!!

Anonym sa...

Muslimerna väcker genom sitt våld tankar på att det här samhället kommer tvingas ta till metoder utanför den svenska rättsstatens nuvarande principer och göra dem legala - trots protester från t.ex FN! Ju längre vändningen dröjer, desto mer otäcka metoder kommer krävas för att återställa landet!

Blogo sa...

Ja, tyvärr kan en framtida reaktion på den muslimska utbredningen i väst bli en sådan som inskränker många fler än muslimernas kulturyttringar. Jag vill inte vara styrd av folk som hyllar gamla 30-talsideologier.

sweazeri sa...

värdelös horunge...

Anonym sa...

Svar till Bouhamza.

Toaletterna är det flitiga Thailändare och greker som städar.
Taxi åker jag inte längre. Alla MENA-chaufförer hittar inte någonstans, man måste guide dom varje meter.
Kebab och sån skräpmat äter jag inte.