måndag 10 maj 2010

Blir det utvisning för Barzan?

Pojken som häktats för mordet på den 16-åriga flickan i Västerås ska nu genomgå en liten sinnesundersökning skriver VLT .

Det är ovisst vad den sådan ger, men om han visar sig vara frisk och döms för dådet kan utvisning bli en del av påföljden. Vid det tortyrliknande mordet på en afghansk 20-åring slog Göta hovrätt fast att det handlade om ett hedersmord och den vid mordet då 17-årige pojken dömdes till fyra års sluten ungdomsvård och livstids utvisning.

Om Barzan är skyldig känns en liknande påföljd inte helt orimlig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Han måste ju bli utskickad om det visar sig att han är "frisk" var detta inte 3 eler 4:e mordet utav en utländks människa unde rloppet utav 1 år? Jag är själv Halv svensk / afro amerikan men. I dessa fall så begår gärningsmannen denna gärning p.g.a. den starka religonen han har bakom sig. Sverige gör fel i att ta in så pass många som dem gör sverige är ett litet, kallt land uppe norr, det går inte att fylla på som staten gör! Se bara på Finland hur många liknande fall har dem? SPARKA UT HAN!!!!!

Anonym sa...

Right on, bro. We gotta stop this shit!

ddayperspective sa...

Tydligen har det varit någon fnurra på tråden till den biologiska pappan läste jag nånstans, men detta kan rimligen inte betyda straffrihet och sjukförklaring. I stillhet på vår kammare, föreslår jag att vi hoppas på att grabbfan friskförklaras och får en envägs ut ur landet på livstid! Samtidigt blir det väl några bonuseffekter av detta?