tisdag 29 juni 2010

Men värst ändå är.....

I SvD skrivs om hur män lurats av ryska kvinnor. Svenske Erik blev lurad av ryska Olga, han var nära att bli blåst på 910 euro.

I Norrtelje Tidning berättas om ett par som lurades ännu värre - kanske allra värst.

Två män - en 34 åring och en 26-åring - lyckades lura tre unga pojkar till en lägenhet med löften om godis och sprit. Tyvärr följde pojkarna med männen till lägenheten där det bjöds på öl och vodka. Två av pojkarna gick sen hem.

Pojkstackaren som blev kvar har utsatts för sexuella övergrepp i flera timmar, som endast avbröts vid dom tillfällen när han mådde illa och behövde kräkas. Efter avduschning fortsatte övergreppen i oförminskad omfattning.

Innan eländet började hade 26-åringen upprepade gånger frågat om pojken ville ha sex och att han i sådant fall skulle få betalt. Den 34-årige mannen förgrep sig sen på honom i flera timmar medan den yngre mannen höll sig i ett annat rum. När pojken började kräkas hjälpte båda männen in honom i badrummet och efter att han han duschat av sig fortsatte övergreppen och när pojkens kamrater ringde för att höra var han tagit vägen tvingade de honom att svara att allt var okej.

34-åringen döms till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt mot barn. Han ska även betala 120 000 kronor i skadestånd till pojken. 26-åringen döms till ett års fängelse för medhjälp till våldtäkt mot barn, försök till köp av sexuell handling av barn, langning av alkohol och narkotikabrott.

Allvarligt alltså...... Varför utvisas inte männen? "34-åringen" som egentligen heter Abdulhakim Ismail Rahman (född 1976-01-13) och "26-åringen" som egentligen heter Mahamad Amin Rahim (född 1983-08-02) är båda medborgare i Irak. De har enligt mitt sätt att se det förbrukat förmånen av att få vistas i Sverige. Dom är inte längre välkomna. Ska det vara så svårt för en domstol att komma fram till?

Norrtälje tingsrätt mål B 783-10


1 kommentar:

Anonym sa...

Jadu, att de inte utvisas beror på att alla halalhippies i Sverige inte anser att det är någon förmån att koma till sverige från osanitära förhållanden, det är alla människors rättighet.