tisdag 29 juni 2010

Varför ingen utvisning?

Två juveler - en 34 åring och en 26-åring - har dömts till fängelse.

En pojkstackare har utsatts för sexuella övergrepp i flera timmar, som endast avbröts vid dom tillfällen när han mådde illa och behövde kräkas. Efter avduschning fortsatte övergreppen i oförminskad omfattning.

Innan eländet började hade 26-åringen upprepade gånger frågat om pojken ville ha sex och att han i sådant fall skulle få betalt. Tyvärr följde pojken och ett par kamrater med männen till en lägenhet där det bjöds på öl och vodka. Två av pojkarna gick sen hem.

Den 34-årige mannen förgrep sig sexuellt på honom i flera timmar medan den yngre mannen höll sig i ett annat rum. När pojken började kräkas hjälpte båda männen in honom i badrummet och efter att han han duschat av sig fortsatte övergreppen och när pojkens kamrater ringde för att höra var han tagit vägen tvingade de honom att svara att allt var okej.

34-åringen döms till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt mot barn. Han ska även betala 120 000 kronor i skadestånd till pojken. 26-åringen döms till ett års fängelse för medhjälp till våldtäkt mot barn, försök till köp av sexuell handling av barn, langning av alkohol och narkotikabrott.

Allvarligt alltså...... Varför utvisas inte männen? "34-åringen" som egentligen heter Abdulhakim Ismail Rahman (född 1976-01-13) och "26-åringen" som egentligen heter Mahamad Amin Rahim (född 1983-08-02) är båda medborgare i Irak. De har enligt mitt sätt att se det förbrukat sin eventuella "rätt" att vistas i Sverige. Dom är inte längre välkomna. Ska det vara så svårt för en domstol att komma fram till?


Inga kommentarer: