fredag 19 november 2010

Ännu en "svensk" idiot

En ”svensk” har sprängt sig till döds i Irak. Med sig i döden tog han ett antal helt oskyldiga människor. Att han var muslim behöver inte nämnas, inte heller att han var en idiot.

2003 blev 36-åringen svensk medborgare och startade upp en egen städfirma. 2005 tjänade han 360 000 kronor. Men samma år avvecklade han sitt städföretag och åren som följde tjänade han allt mindre pengar. 2008 hade han en inkomst på 0 kr. Han bodde tillsammans med sin fru och deras fyra små barn, två flickor och två pojkar, i en Stockholmsförort.

Jag frågar mig:

Varför ska 3 år räcka för att bli svensk medborgare?

Varför tyckte Makram att svenska skattebetalare ska stå för notan för hans fru Birgitta och de fyra barnen? Står det verkligen i koranen att ett folk i norr är otrogna åsnor och kan mycket väl betala för din familjs uppehälle när du väljer att spränga dig till döds?

Och varför flyttar inte frun till Irak, eller hans hemland Tunisien, och snyltar på deras socialhjälp, eftersom hon säger:

Det han har gjort är rätt. Jag är stolt över honom.

Han var en idiot. Hon är också en idiot. Båda är muslimer. Kaka söker maka.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenska-fyrbarnspappan-blev-sjalvmordsbombare-i-irak_5701607.svd
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8151076.ab
http://www.dn.se/nyheter/sverige/svensk-sjalvmordsbombare-dod-i-irak-1.1211570

13 kommentarer:

Sun sa...

Han var lika lite svensk som jag någonsin kommer att kunna vara arab om jag väljer att titulera mig som sådan.

Blogo sa...

Han var tunisier från början. Men han fick svenskt medborgarskap innan han tog till sig västeuropeiska och svenska värderingar. Därför satte jag svensk i citattecken.

Anonym sa...

Det här väcker en ganska intressant frågeställning:

Är det rätt att man kan bli svensk utan att ta till sig svenska värderingar?

Det finns flera risker med att man tillåter det. Förutom alla riskerna med att man utnyttjar systemen, riskerar det även att skapa problem för svenskar utomlands. Är du svensk medborgare representerar du alltid Sverige när du är utomlands. Är det många som beter sig som idioter utomlands får övriga svenskar samma dåliga rykte.

Anonym sa...

Bra skrivet.
Tänker på samma sätt som du.

Anonym sa...

Alltså! Man blir inte svensk för att man har ett medborgarskap, man blir svensk medborgare. Det är en STOR skillnad. Hade man frågat honom själv, innan hans önskan att få komma till paradiset blev för stort, så hade han nog inte ansett sig vara svensk.

Sedan kan man ju undra hur funtad hans fru är som tycker handlingen är bra, han lämnar ju barn efter sig som får växa upp utan far, samt att oskyldiga människor slets i bitar för en puckad sak skull. Socialen kanske borde ingripa här.

Anonym sa...

Nu råkar det vara så här era fullblodade idioter, Personen somn sägs ha sprängt sig har aldrig kallat sig svensk eller bett om att bli sedd som en sådan. Ingen vet ännu vad som hände i Irak eller vad han igentligen har gjort, Frun har så vitt jag vet efter geniget eftersökande ALDRIG levt på några bidrag inte heller under de 4 år hon varit ensam med barnen, så vitt jag vet så har hon inga som helst planer på att leva på bidrag i framtiden heller, dessutom har hon arbetat i många år och betalat skatt som alla andra och skulle så ledes vara berättigad all den hjälp som hon kan få.
Jävla idioter är ni som hittar på massa skit.

Anonym sa...

Absolut bör socialen ingripa. Detta baserar jag inte på att hon är muslim utan för att hon är stolt över sin make. Hennes barn kommer alltså växa upp med en självmordsbombande far som hjälte. Hur kommer det påverka deras framtida val?

Anonym sa...

Håller med är han verkligen svensk eller bara bidragstagare.

Anonym sa...

då ska hans stolt fru återvända med sina barn till Iraq och vara stolt martyrens fru dit , leva glada dagar med sina barn och pengar som hon ska känna i Iraq...

Sture sa...

Undrar hur många färre idioter vi skulle ha om det krävdes 10 års laglydlighet, egenförsörjning, svenskspråkighet plus avståndstagande från islam för att få svenskt medborgarskap.

sukarof sa...

Hörru "anonym" som "efter gediget sökande" bevisat att frugan inte lever på bidrag.
Efter lika "gediget sökande" jag har kunnat konstatera att du lever på bidrag och har inte arbetat en enda dag i hela ditt liv. Mig veterligen finns det inget som motbevisar detta.

Kanske är det så att genom sig själv känner man andra och därför kan känna sig berättigad att kalla andra för idioter?

Anonym sa...

Håller med i ditt inlägg. Artiklarna i tidningarna är faktiskt rent utav komiska.

Peter Harold sa...

Tänkte säga att jag först nu upptäckte att din kommentar på SKRIVARENS BLOGG fastnat i det fördömda spam-filtret. Nu är din kommentar publicerad.

http://peterharold.wordpress.com/2011/01/13/religion-som-ondskans-verktyg/#comment-4465